Skip to content

Met trots gepresenteerd

Van de voorzitter
1. Met trots gepresenteerd

Eindelijk, daar is hij dan! Met trots presenteren we u www.vooc.nl , de geheel nieuwe website van de VOOC. Een lang gekoesterde wens van zowel bestuur als leden is hiermee in vervulling gegaan en we zijn nu in staat om geheel a la 2020, naast Facebook, Instagram en Twitter, ook via dit medium met elkaar te communiceren.
Door moeilijk te beïnvloeden zaken en de nodige uitdagingen, heeft het langer op zich laten wachten dan we hoopten. Maar aangezien we als Cavaleristen iets robuusts en doordachts wilden aanbieden, hebben we dat wachten geaccepteerd.
Deze website is tot stand gekomen door de inzet van het bestuur, vrienden van de vereniging en webdesigner MooiOnline. We hebben nu een belangrijk informatie en communicatie platform voor de vereniging, haar leden en belangstellenden. Het raamwerk waarvoor we gekozen hebben is modern en eigentijds, terwijl deze toch duidelijk leesbaar moest zijn voor alle leeftijdscategorieën. Ik denk dat het ons gelukt is en realiseer me dat het altijd voor verbetering vatbaar zal zijn en blijven. Mocht u daar ideeën over hebben, dan verzoek ik u zich te wenden tot de webmaster@vooc.nl.
Op de site kunt u tevens een kalender vinden, die nu nog wat mager gevuld is door de huidige Corona situatie. Maar ik ben ervan overtuigd dat er zich in de nabije toekomst weer de nodige evenementen zullen aanbieden, zodat we onze saamhorigheid weer verder gestalte te kunnen geven.
Voor leden van de VOOC zal er tevens een afgeschermd gedeelte komen, waarvoor u zich kunt registeren. Hoe en wat, daarover zal de webmaster u informeren.

Ik wens u veel leesplezier en gemak van de website en daag u uit om deze samen met ons te blijven vullen met kostelijke, informatieve en uiteraard ook noodzakelijke artikelen.

Met Huzarengroet,
Adjudant Tony van Hienen
Voorzitter VOOC

Back To Top