Ga naar hoofdinhoud

9 juli 2022, Landgoed Maarsbergen

De negende Sint Joris Rally staat inmiddels in de steigers! Het organiserend comité is fris en fruitig van start gegaan en de eerste contouren van de rit beginnen zich af te tekenen. Een mooie uitdaging, nu er veel (anti-)coronamaatregelen zijn vervallen. We hopen dan ook op een grote opkomst van enthousiaste rallyteams. Dus ook dit jaar de vaste oproep: cavaleristen van alle rangen en standen en  regimenten, verenigt u en schrijft u in voor de Sint Joris Rally 2022. En natuurlijk zijn deelnemers van bevriende ‘neveneenheden’ ook weer van harte welkom.

Nieuw dit jaar is, dat we niet meer werken met de bekende bordjes langs de route, maar dat we uw route digitaal gaan controleren. Uiteraard geheel AVG-verantwoord, we hopen daarmee ook snel een einduitslag te kunnen aanleveren aan de finish. Als u zich ingeschreven hebt, ontvangt u hier natuurlijk tijdig de juiste informatie voor en het is erg eenvoudig: u laadt een speciaal daarvoor ontwikkelde app op uw smartphone, u meldt zich in deze app aan bij de start en rijden maar!

De organisatie stelt het erg op prijs als u met een bijzondere  auto komt. De rit is namelijk bedoeld voor klassieke auto’s, of auto’s die het misschien in zich hebben wellicht ooit een klassieker te worden. Met het laatste deel van deze omschrijving wordt u uitgenodigd om in te schrijven: uw bijdrage aan de gezelligheid is net iets belangrijker dan de leeftijd van de auto waarin u deelneemt!

Het inschrijfgeld bedraagt €60 per persoon. Hiervoor ontvangt u de koffie/thee met iets lekkers bij de start en de lunch halverwege. Bovendien ontvangt u de rallyboeken en een paar rallyschilden (inmiddels echte collectorsitems!) voor op de auto. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om na afloop van de rally te genieten van een eenvoudige doch voedzame maaltijd met een drankje. De kosten hiervoor bedragen €25.

Schrijft u zich vooral in voor de rally, dat kan vanaf  15 mei 2022 via de website www.stjorisrally.nl . Na uw inschrijving ontvangt u ruim van te voren nadere informatie over de invulling van de dag en rally. Ook via Facebook (www.facebook.com/stjorisrally ) houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws van de Sint Joris Rally.

Gert-Jan Polman, voorzitter Stichting Sint Joris Rally

Verdere informatie nodig? gjm.polman@kpnmail.nl

Back To Top